we need pills to sleep at night

Har spenderat senaste timmen med att kolla på Kreti och Pletis film dem gjorde när dem var på vår förbundsstämma förra året. Mycket roande. "Vi är fan större i MUF än vad vi är i vänstern, vad gör vi för fel?"
Det är nostalgi på hög nivå och jag har haft ett leende på läpparna genom hela filmen.

Eftersom klockan har slagit över 00 så är det lillejulafton idag och imorgon är det the day. Jag är spänd, förväntasfull och känner hur ett lugn har lagt sig över mig. Lite pirr i magen och väldigt sugen på lussekatter, he he. Imorgon blir det en sista tripp intill stan och de sista julklapparna skall inhandlas.

När jag satt och tänkte på detta blogginlägget innan hade jag så mycket som jag ville skriva och få ut, men nu när jag skriver bara för att så kommer det inte speciellt mycket vettigt. I'll do another try tomorrow!

Xx


i love christmas crunch

Jag är en riktig arbetare. Jag åker hemifrån sex på morgonen och kommer hem vid åtta på kvällen. Mina dagar fylls av skola, jobb, körskola och olika möten. På fredag är det jullov och det ska bli så vidrigt skönt.

Igår hade vi en mysig familjemiddag och ikväll hoppas jag jävlar ta mig att annika kommer och förgyller min kväll med parcermonin i paradise hotel. Fint av oss. Är sjukt hungrig nu och mitt fina inlägg kommer inte bli bättre än såhär.

Tjing tjing
- jag är ett ägg men med lite mer kärna i.


med ena foten utanför

Kan känna någon form av att jag gärna hade gått en mysig promenad i ett vårigt och soligt Paris just nu. Gärna med en kaffe i handen, en mysig halsduk och ett par snygga solbrillor. Och en näve goa vänner, självklart.

Men man ska inte klaga. Här ligger jag i soffan och kollar Solstorm. Erik vann Idol i fredags och det var freakin awesome. Andreas kan hugga av sin högra arm för hans röst, jag kan hugga av min vänstra arm för hela honom.
Igår var det dags för Petrispexet efterföljt av lite drinkar, och idag hämtade jag min fina bror som kom hem.

Om fyra dagar är det jullov, elva dagar julafton och om arton dagar är det nyårsafton. Vad fan hände? Det var ju förra veckan vi satt och skålade med champagne med tjejerna hemma hos Anna? Tiden står stilla samtidigt som den går så feruktansvärt fort.

där ute finns en värld av långa nätter

du springer aldrig ifatt
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger rakt ut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


and i will hand them out

Veckan har gått fort och thank god its friday! Pete ställde in konserten förra veckan vilket gjorde mig väldigt bitter men jag ersatte honom med Karolina och vi hade en supermysig kväll ändå. I söndags hade vi vårt traditionella julbak och huset fylldes med lussekatter, pepparkakor, knäck, mandelmusslor och ischoklad.

Måndagen och tisdagen spenderade jag mestadels tid med Ebba, Gustaf, Sara och Darko och det finns inte så mycket att säga. Bosniska köket, slivovica, fåååågel, hets med en gps, tusen och en natt - och lite kall pizza, självklart.

Resten av veckan har jag haft tre körlektioner, elevrådsmöte, litteraturseminarium, nobelmiddag, tandläkaren, juridikprov och väldigt mycket mys med Helen. Idag är det fredag och ikväll är det idolfinal.


överallt på jorden finns människor som vet
att regnet alltid faller i tid och evighet


drink all day, play all night

Hur bor du: Hus i Limhamn med mamsi, lägenhet i Bunkeflostrand med papsi.
Brukar du komma i tid: Ja.
Hur lång är du: 1.58
Kan du laga mat: Sådär..
Vad jobbar du med/pluggar du: Samhäll/Samhäll.
Vad har du på dig just nu: Stor tshirt.
Har du någon fobi: Ja.
Hade du en bra kväll igår: Ohja! Myste film med Karolina hela kvällen.
Vilket är ditt senaste inköp: Cigg igår.
Din favoritdryck på morgonen: Laktosfri mjölk.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma.
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: Chailatte.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Saknar du någon just nu: Ja, en del.
Intressen: Festa, umgås med vänner, politik, musik osv.
Senaste person du kramade: Farmor.
Senaste person du ringde: Johanna.
Senaste person som ringde dig: Karolina.
Vad drack du senast: Glögg.
Vill du ha barn: Ja.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nä, inte speciellt.
Har rakat dina ben någon gång: Ja.
Är du sugen på något nu: Ja.
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv.
Brukar du baka: Då och då, inte särskilt ofta.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, totally.
Vilken låt lyssnade du senast på: Miss Li - Oh boy
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, Karolina.
Har du pengar på mobilen: Ja.

and i dont know what to do

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund.


im fucked forever in your mind

Igår blev det bio med Elias. Vi såg Twilight - New moon, och jag grät mig igenom hela filmen. Man kan inte förneka att Edward är råsnygg, hade gärna satt klorna i honom. Mjau!

Ikväll blir det middag och mys med tjejerna hemma hos Ida och imorgon ska jag se mitt livs kärlek. Det kan bli en riktigt riktigt bra helg.


saker jag älskar;

sova. pangkakor. vitamin wells. scrubs. mamma och pappa. sverige. konsum i djupadal. sol. gosiga koftor. politik. rosévin. vykort. ordspråk. coldplay. uteserveringar. jesus. morgonmys. thomas sabo. adventsljus. vakna med the voice. måla. converse. starka vodkadrinkar. brunbrända ben. min iphone. tjejkvällar. laktosfri mjölk. gummistövlar. nybäddad säng. karaeoki. musik. att sjunga. mina fina vänner. lukten av bensin. köra i mörker med hög volym. få mvg. sydsvenskan. promenader. mina brödrar. vaniljglass med chokladkross. fredageftermiddagar. st paul de vence. wikipedia. powernaps. kyrkan. resor. fika hos farmor. fotoalbum. den 25e. planering. katter. film. festa. äta god mat. frihet. framtid. glädje. skratt. leenden. värme. omtanke. kärlek.

jag är kär i det sista kapitlet

Helgen började grymt. Snabbisfika med Elin, Louise, Linda och Lina som togs över med en heldag på stan med Matilda. Supermysigt att strosa runt där i flera timmar. Sedan mötte jag upp Karolina, vi tog oss hem till mig tillsammans och klockan sju var vi placerade på Malmö Arena och på Idol. AWESOME!
Vi spelade in skivor, sjöng karaeoki, klädde oss som idoler, fotograferades med idolerna, sjöng, dansade och hade en grym kväll. Vi träffade Elin Kling, skrev brev till Katrin Zytomierska, Mariette åkte ut och hela arenan gungade. Riktigt grymt.
I lördags spenderade jag dagen med Michael. Vi käkade lunch på Böfhuset och pratade om allt mellan golv och tak. På kvällen delade jag och Louise på en bag in box för att sen spendera kvällen på Möllan med både pinsamheter och desto fler trevligheter.

Söndagen blev mys. Det var första advent och skyltsöndag. Ljus tändes, julkörer sjöng och julklappar inhandlades. Sen började veckan igen och prov har avklarats och inlämningar har skickats in.

Det går bra nu, kompis.

RSS 2.0