time for a new challenge

Sitter just nu på en buss på väg upp mot Göteborg. En spontanresa har väl ingen dött av och jag kan lova att jag är trött. Gårdagen var lång men mysig och inkluderade lunch på Jensen med Matilda, lite strosande på stan, en kopp kaffe och slutligen mys med Karolina. Vid halv sju körde jag mamma till jobb och vid sju träffade jag Annika och vi hyrde en fin film till kvällen. Kan lova att varken min tv, digitalbox eller dvd funkade som den skulle så det blev mest slötittande och en hel del prat om massa fina människor.
Klockan ringde 05,30 imorse och nu har jag precis passerat Helsingborg. Är framme i Göteborg vid halv tolv och där får vi se vart vinden tar oss.

Annika och jag, jättefina på nyår :)

xx

on the evening train

Nu har jag varit 18 i 16 dagar, haft höstlov i 51 timmar och varit rökfri i 97 timmar. Tro det eller ej, men i onsdagseftermiddag bröt jag mina sista cigaretter, med både Hanna och Oskar som vittnen. Det har varit gråt och rädsla blandat med frustration och osäkerhet.
Förra helgen inleddes med en förfest at casa del Kattiwoo och fortsatte på KB.. Det kändes på lördagsmorgonen när jag och Oscar försov oss och fick ta tåget 09 istället. Det vaknades UM och jag var pepp. Mycket folk, grymma talare och en najs middag på kvällen slutade med kebab på Mängi och Robins hotellrum och på tok för mycket konspirationer.
Veckan har gått fort, och nu är det söndag igen. Igår skrev jag högskoleprovet och det var en upplevelse i sig. Kvllen spenderades hos Hanna med Johanna och vi myste med gurka och morötter med lite dirr på det.

Nu har jag precis duschat och ska kolla slutet på Bonde söker fru.

xx

the way i are

Alltså jag har inte uppdaterat på nästan två veckor och mycket har hänt. Förtillfället är jag myndig och hade ett hejdundrans 18årskalas i lördags. Tack som fan för det allihopa!
Tyskland röstade fram en borgerlig regering - hurra. Påven hyllade Berlinsmurens fall för cirka 120 000 personer och firade frihetens seger för det som skedde för 20 år sedan - hurra.

Obama får Nobels fredspris vilket är helt oförståeligt. Den som förstår varför får gärna ringa mig. Svenska Hollywoodfruar är det programmet på 11 år som har lockat flest tittare hos tv3 och Sverige är ute ur VM ifall inte Malta vinner mot Italien vilket inte lär hända.

Jag är 18 och jävligt lycklig, och nu ska jag skriva en hemtenta om Estonia.

Nikki & Rich - Cat & Mouse

you really got me

Veckan har varit fantastiskt. Blandat med födelsedagsplanerande och skola har jag hunnit träffa Helen, Johanna, Hanna, Johanna, Ida och tagit fyra körlektioner. Jag har gått riskettan och ikväll ska jag på konsert. The Kinks-legenden, you really got me-artisten, the one and only Ray Davis!

Han har inte varit i Sverige på 40 år och nu peppar vi! KB, here we come och om 7 dagar blir jag myndig!

RSS 2.0