en liten fetaostsallad och päronmer

Såhär ser mitt liv ut just nu!

ge mig lite tips och råd

Helgen har varit underbar. Fredagen spenderades på Basement med några av de finaste och lite öl & vin, och resten av helgen var jag på Falsterbo Kursgård med MUF Skåne på utbildning. En fantastiskt trevlig helg med grymma talare, intressanta workshops och en awesome middag.

Igår spenderade jag kvällen i Köpenhamn med pappa och Hanna. Vi käkade middag på en restaurang och sen stack vi och tittade på Teenage Fanclub som var riktigt bra. Idag kom Oskar på middag och nu ska jag försöka plugga.

xx

fjorton kapitel senare

Jag är fascinerande duktig på att hitta ursäkter till varför jag inte ska plugga. Nä men bara ett avsnitt av Paradise Hotel till. Och nya avsnittet av Rebecca Fiona släpptes ju ikväll. Och jag missade ju Gossip Girl i tisdags så jag tar det nu istället.

Ska bara ut o ta en cigg, sen pluggar jag. Måste förresten ringa mamma också. Och äta.

Tror ni jag har pluggat något? Nicht.

vänj dig vid tillvaron

I förrgår myste jag med Amelie, igår myste jag med Karolina och idag myste jag med Helen. Tre fantastiska vänner som jag är oerhört glad över att jag har.

Förövrigt har jag gått och blivit jättesjuk och imorgon har jag prov i privatjuridik och en inlämning av en kommunikationsanalys. Ingen bra kombo. I helgen är det UM och blir jag inte frisk så vet jag inte vart jag tar vägen.

jag skulle sitta och vänta på dig

Äckliga jävla tattar-jävlar. Sluta sno mina cyklar.
Jag blir så jävla förbannad.
Lär er skilja på mitt och ditt.


själen skall få ro

Jag vaknade för fem minuter sen och om fem minuter ska jag åka och träna.
Effektivt.

nej jag är inte intresserad

Idag startade dagen perfekt med en frukost på Espresso House med Hanna, Johanna och Ida. Så fruktansvärt mysigt. När vi kände oss klara ett par timmar senare körde vi Ida till jobb och vi andra fortsatte mot olika affärer och ärenden. Fantastisk heldag med mina favoriter.

Vid halv fyra körde Johanna och Hanna mig till jobbet och nu sitter jag här. Är trött, hungrig och väldigt irriterad.


jag försöker vara rolig med skämt jag vet du inte tycker om

Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort
Förlåt, förlåt, förlåt för allting jag sagt
Förlåt för allting jag borde ha gjort eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

jag är vaken för sent och sover för länge

Ny vecka, nya tag.
Skola, mys med Hanna och jobb.

dra åt helvete

Har aldrig varit med om att mitt hjärta bankat så fort. Att mina ben är så svaga och att mina händer darrar så oerhört. Att mina ögon bara fumlar runt och inte vet var dem ska titta, att tårarna har varit så nära.
Min andning är ostabil och tankarna snurrar runt.

Jag vet inte vart jag är, vart jag har varit eller vart jag ska. Jag känner ingenting och jag förstår ingenting.

Ge mig en käftsmäll. Vad som helst hade känts bättre.

man kämpar och kämpar

I fredagens Idol stod det mellan Andreas och Geir som skulle åka ut. Louise hejade på Geir men det gick inte hela vägen trots hennes tappra försök...



det här blir en prövning

Oj vad längesen jag skrev här. Förlåt förlåt förlåt mina trogna läsare.
En snabb resumé vad som har hänt sen sist:

- Oslo. En fruktansvärt bra helg med fruktansvärt bra människor. Sightseeing, maskeradfest och himla massa mys. Bussresa med en sjukt jobbig norrman och världens sämsta service på donken. Åh vad jag är glad att jag er, tack för allt!

- Ullared. Vad finns det att säga? Fyra tjejer, en bil och den sjukaste stora affären. Kan inte bli så mycket bättre. Det var kaos men jag hade det fantastiskt roligt. V var virriga hönor i 7 timmar och när jag kom hem var jag helt slut. Wow.

- Mysfika med Elin, 50 minuters ryggmassage, en hel del jobb, galen fika med John och jag har haft världens bästa höstlov. Igår avslutade jag lovet med en grymt god middag med Ida och Johanna på Mando och idag har jag inte rört mig ifrån sängen.

Imorgon börjar skolan och jag vet inte om jag är laddad eller inte. Det återstår att se.

RSS 2.0