det var fuckin jag som kasta

Jag satt precis och skulle boka biljetter till Visby på lördag då jag till min förtjusning fick se att min goda vän Martin också skulle dit, samtidigt som jag. Så vad gör vi? Självklart bokar vi tillsammans. Tåg från Hässleholm lördagmorgon och sen färjan till Visby. Kommer bli en totalt crazy resa, så vi är glada ifall vi ens anländer till Visby. Men oj vad kul vi kommer att ha!



bota min ensamhet

Midsommar i fredags var fantastiskt. Bad, sol, brännboll, kubb, fotboll, lite mer bad, grillning och massvis av mina vänner. Det kunde faktiskt inte blivit så mycket bättre!
Söndagen var också en grym dag. Stranden med Hanna och Karolina hela dagen och sen avslutade vi med grillning och ett kvällsdopp i poolen hos Karolina. Så himla nice.

Imorgon ska jag till fina Sara i torekov och kanske en mysig picnic på stranden i solnedgången, vem vet?

alla som inte dansar är narkotikaspan

Ja, mina rara bloggläsare. Vart tusan har jag tagit vägen? Ingen vet, inte ens jag själv.
Men oj vad tiden går fort och mitt liv bara rinner förbi. Jag har inte skrivit en rad sedan 17 maj och vad har hänt sedan dess?
Studentveckorna var fantastiskt roliga och nästan alla mina kära vänner fick känna friheten. Mitt rekord blev 11 studenter under en kväll men oj så trevligt jag hade.
Mitt i alltihopa flyttade min fantastiska bror till Kenya och vi har haft ett par (läs: ganska många) crazy nights på lilla torg. Nu i helgen var det dags för Sommar-UM som var oerhört bra och i övermorgon är det midsommar!

Sommaren har kommit till Malmö och mitt liv flyter på i rätt bra takt. Imorgon ska jag picnica med Tilde och sedan möta upp Antonia och Amanda för en (eller två) drink Fridays. Nästa vecka är det dags för Almedalen och sedan blir det Putte i Parken, woho!

RSS 2.0