kanske det luktar lite mögel

Nu börjar julen närma sig. Igår bakade vi pepparkakor och idag köpte vi julgran, bakade lussekatter och mandelmusslor och försökte oss på ett pepparkakshus. Nu är Louise på väg hem till mig för att mysa Beck.

Imorgon börjar min sista vecka på min sista hösttermin i gymnasiet någonsin. Snart är det nytt år och sen kommer studenten. Det är jag värd.


hur bra är jag?

Jag vill gifta mig med Axel Hedfors.

jag vill veta vad kärlek är

Ibland finns det hjältar i vardagen och dem är jag himla tacksam att ibland få möta.

gav du världen någon kärlek idag?

Ikväll en är en sådan kväll då jag tänker på allt möjligt. På gamla låtar man har fått skickade till sig av någon oerhört betydelsefull person och på gamla låtar man själv har skickat. På gamla minnen och händelser som man börjar fnissa åt i sin ensamhet men även på de minnena som inte är lika kul som man gärna hade undvikit att få uppleva.

Jag tänker på gamla fester som man har haft så sjukt jävla roligt på men även på de festerna man helst önskar att man inte hade gått på. De lyckade utekvällarna och de misslyckade.

Och så tänker jag på de fina vännerna man har, som verkligen har ställt upp i vått och torrt. Och på de vännerna som har försvunnit genom åren som gått. Jag tänker på alla onödiga bråk och konflikter som har uppstått av en liten petitess men som ändå aldrig kommer lämna minnet.

Det finns fantastiska stunder jag önskar att få uppleva om och om och om igen. Första mötet med någon som idag kan vara en av de bästa vännerna du har. Första gången du kände dig riktigt uppskattad eller första svinresan med dina bästa vänner.

Och även de avskyvärda momenten jag verkligen hade velat slippa. Första gången du blev riktigt sviken av någon du trodde du kunde lita på. Eller första gången du var så olyckligt kär att inget annat i hela världen spelade någon roll.

Ikväll är en sådan kväll då jag tänker på allt möjligt.

RSS 2.0