följ med mig på fest

Det var UM på Grand Hotel i Kristianstad i helgen, och vi hade fett med roligt.
Nu är det snart fredag och vi peppar sista april! Vi kör igång vid 09.00 med sillfrukost och sen kör vi hela dagen!

Är sjukt taggad, woho!



vi ska alla en gång dö

Ikväll är min och Linneas sista kväll. Det är sjukt hur snabbt tre veckor har gått. Vi ska fira det med restaurang-besök och konsert. Vår sista vapiano-middag tar vi imorgoneftermiddag och jag kom precis på hur konstigt det kommer att kännas att sova ensam.


Men ikväll ska vi ha kul och helgen kommer bli fett awesome!


glömmer bort att andas

jag. försöker. sluta. röka.

Döda mitt liv. Jag vill bara lägga mig ner och gråta.

du är som jag när du dansar

Linnea kom till mig på långfredagen och har nu bott hos mig i snart tre veckor. Att sammanfatta våra veckor tillsammans eller överhuvudtaget det hon och jag har tillsammans är näst intill omöjligt. Men jag ska försöka.

Okej. Nu har jag försökt i en kvart. Och det jag har kommit fram till är; massvis med glädje, skratt och solsken.

Linnea, jag tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig. Hur glad du gör mig, hur varm jag blir när jag hör ditt skratt och hur mycket jag tycker om dig. Det är inte många personer som har den kärlek som du utstrålar, och det är inte många personer som har ett sådant tålamod att dem skulle pallat med mig som du gör. Du är bland de finaste jag har, du är helt fantastisk.
jag är så glad att jag har dig. <3















ingen kommer hit för att återvända

Inom loppet av en månad har jag varit i tre olika länder, kört igenom fem olika länder och sovit i sju olika sängar i lika många olika städer.
Jag spenderade fem fantastiska dagar i London med min underbara familj, och hade det riktigt gytt. Solsken, oxford street och en fin kaffe i handen. Lite Camden Market, Leicester Square och 10 Downing Street på det och vi blev riktiga turister, men oj vad gosigt vi hade det.
När jag landade på Kastrup efter min Englands-vistelse hade jag ca 2h på mig att duscha och packa om, för att sedan åka till Bryssel. Det räcker med att jag säger att det var den roligaste resan jag någonsin har varit på, resten lämnar jag åt skvaller-tanterna.

Veckan efter jag kom hem från Bryssel åkte jag till Göteborg med Annika och hade skitkul. Lite kexchokladheadbands, frallor till frulle och julmusik, KY-akademien, Nordstan och galenskaper med GPSen. Men kul hade vi!
Två veckor senare bar det av mot rikskonferens i Halmstad där vi taggade val, debatterade skolpolitik och valde ny styrelse. Underbart!

RSS 2.0