barefoot on a summer night

Ikväll var jag hemma hos Anna för vårt smink vi hade beställt hade kommit, fantastiskt. Sedan öppnade vi en påse chips och drack varsin god kopp te framför Top Model. Nu kollar jag Big Brother och sen ska jag sova.

Imorgon blir det en lång dag. Ska till Kastrup på morgonen för att hämta min fina bror som kommer en i 1,5 vecka från Kanada. Sen blir det skolan i massa timmar, sen jobba i ett par timmar och på kvällen ska vi på restaurang och sen se standup.

Carol King - You've got a friend


Massvis med smink


Myskväll hos Anna

in the mood for all his kissin'

Nu ska jag alltså summera min helg. Och eftersom jag flitigt använt min iphone och dokumenterat det mesta med bilder så kör vi på det. Fredagen började med en god lunch på Mando med min pappa. På kvällskvisten kom Vippi hem till mig och vi lagade mat för att sen styra oss mot Möllan. Där stannade vi tills vi blev utkastade av vakten och i lördags var vi välförtjänta av varsin pizza. Sedan åkte jag till sjukhuset för att hälsa på min farmor (glömde ta bild) och kvällen spenderade jag hemma framför tvn med mamma.
Igår åkte jag till sjukhuset återigen (tog inga bilder igen.. vem vill se bilder på ett sjukhus egentligen?) och sen åkte jag och Vippi till bokskogen för en hurtig promenad (glömde ta bild... var nog inte så effektiv som jag trodde).
Sedan var det Big Brother och självklart såg jag och Vippi tillsammans.

Idag började skolan igen och sen åkte jag hem till katten som jag passar just nu, fast idag var sista dagen. Mitt sista sportlov har passerat som en fläktande vind. Tråkigt läge.

OK, let's go!

Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's


Lunch på Mando.


Var på Mascot till stängning.


Jesper och pappa Rambo.


Pizza med Vippi.


Gollig katt.




just because you feel good

- "Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst!"

Alltså verkligen jättesjukt. Kan inte sluta skratta, haha.
I måndags hade jag en heldag på stan med Anna, igår hade jag en heldag med Adrian som började med lunch på Mando och avslutades med kanelbullar och Big Brother hemma hos honom och idag har jag spenderat dagen i sängen och sen jobbat i ett par timmar.

Imorgon ska jag möta Anna för en lunch och sen vet ingen vart vinden tar mig.

Pink Floyd - Hey you




you laugh until you cried

I'm back!

Var har jag varit? Var har jag inte varit? Idag har jag varit i bokskogen och gått en hurtig runda med vippan till exempel. Igår var jag på Möllan och drack öl. Och nu ligger jag i soffan och kollar Big Brother.
Fantastiskt.
Nu är CJ och Mario på väg hem till mig och jag har sportlov imorgon. Helt ok nice faktiskt!

Billie The Vision & The Dancers - A Man From Argentina


RSS 2.0