säg att du inte bryr dig

Det var som jag anade, Visby var helt amazing. Fantastiskt bäder, intressanta seminarium, trevliga mingel, underbart sällskap, spårade utekvällar och mängder av gratis rosé. Hade riktigt härliga dagar runtom i Visbys stad och spenderade många dagar vid Kallis, och på kvällarna hängde jag på Burmeister och Gutekällaren där olika artister uppträdde varje kväll. En riktigt jävla monstervecka för att summera det kort.

Sen jag kom hem från Visby har jag hunnit med en 20årsfest, VM-finalen i fotboll, grillning och mys hos Louise, stranden med fina vänner och idag lunchade jag först med pappa för att sedan besöka stan med mamma.
Imorgon är det SM i simning och på lördag är det Näset Open Air.

I love summer.
Eminem feat Rihanna - I love the way you lie

du som tog mitt hjärta

Torekov i onsdags var supermysigt. Det tog tre timmar att åka dit men det var det värt, för det var en sprudlande glad Sara som mötte mig vid busstationen. Vi käkade middag, kollade en film och cyklade sedan ner till klipporna vid stranden med en engångsgrill. Där grillade vi marshmallows, banan med choklad i folie och drack öl - en riktigt fin kväll helt enkelt.
Det kändes när klockan ringde 03,00 i torsdagsmorse. Upp och hoppa, in i duschen och 04,20 körde Saras mamma oss till stationen i Ängelholm. Vårt tåg till Malmö gick 05,04 och vårt tåg vidare till Köpenhamn gick 06,45. Där vankades det kampanj till alla pendlare och vi var ett oväntat stort gäng för att klockan skulle vara så tidigt.

Torsdagskväll tillbringade jag hos Ida med tjejerna (och Matte ehehe) där vi hade knytkalas. Vi grillade och hade en väldigt trevligt kväll. Igårmorse åkte jag hem till Helen som skulle bjuda på frukost. Jag tänkte: fan vad mysigt med lite mackor och en kopp kaffe. Jag fick: en hel pangkakstårta. My god, vad gött det var!

Nu är klockan okristligt tidigt för att vara en lördag i juli, men jag blir hämtad om 22 minuter av pappa som ska köra mig till centralen. Om 2 timmar har jag mött Martin och vår galna tripp till Visby har börjat.

Jag ska försöka uppdatera när jag är där, men kan inte lova något. Gotlands mysiga uteserveringar och härliga stränder tackar man inte nä till!

The Clash - Rock the casbah

RSS 2.0