vad är det stora och vad är det lilla?

Mjau. Måndags var en vidrig dag. Jag var begravd i plugg och då överdriver jag inte ens. Igår var det lite mysigare. Trots att jag gick till tjugo i fem hann jag med en fika med Filippa och Tilde, en föreläsning av Skattebetalarna hos Malmö MUF och att titta på Dating in the Dark med Anna.
Nu sitter jag i skolan och lär mig om Israel/Palestina-konflikten och ska snart in och ta en fika med Matilda. I eftermiddag ska jag träffa Helen och sen ikväll ska jag träffa Annika.

Och så har jag ett berg med läxor och inlämningar att ta tag i..


över tiotusen

Maskeraden i fredags spårade, men oj vad kul vi hade. Alla möjliga var där, från japanska hello kitty-lovers och präster till pippi långstrump och karlsson på taket. Vi hade både Ceasar och Mimmi Pigg där och läkare, clowner och indianer förgyllde vår kväll. Hur trevligt vi hade märktes i lördags när klockan ringde vid halv åtta och det var dags för Moderaternas nomineringsstämma. Men det var bara att pallra sig upp och när stämman var klar gick jag, Elias, Emil och Matilda och fikade. Efter ett tag joinade Karolina oss och strax därefter även Noria och Darko.

Vid halv fem kom Chickan och hämtade mig och vi krängde en fin pizza på Belezza, för att sedan åka hem till mig och mysa. En galen kväll med en tokig biltur när vi skulle köra Anna och Erica till deras buss, Whoop whoop och några cider på Barcelona. Vi avrundade med en märklig men trevlig taxitur hem och somnade skedandes.

I söndags käkade jag och Chickan frukost på McDonalds och sedan tog jag en råmysig fika med Antonia och Tilde i flera timmar. Gosigt. Kvällen tillbringade Tilde här och sen somnade jag sött i min gosiga säng, hoho.



det står i boken

Igår hämtade jag min bror som äntligen kom fram till malmö trots ca 2 timmars försening. Det var himla mysigt att träffa honom igen. Sedan fick jag och Annika stressa som dårar till centralen igen. Varför blir det alltid så att när du har som mest bråttom så får du flest rödljus? Vi sprang från parkeringen till tåget och vi lyckades till och med få sittplats. I Helsingborg kom Tilde på, och sedan hoppade hon jag av i Ängelholm medans Annika fortsatte till Båstad.

En supermysig fika med Tilde, Antonia och Maria i ett par timmar där vi pratade om allt mellan himmel och gjort. Vid åtta tog jag och Tilde tåget tillbaka och jag var väl hemma runt tio. Då fick jag plugga som bara den och sen somnade jag gott runt ett. Imorse ringde klockan kvart i sju och nu befinner jag mig i skolan, rättare sagt på en rättskunskapslektion. Efter skolan ska jag träffa ett par vänner, sedan plugga och ikväll blir det maskerad. Nice!


dödlig drottning

Idag har det varit vår. Klarblå himmel och sol - hela dagen. På med vårjackan och det var underbart. Tråkigt att jag har suttit inne de senaste två dygnen och bara pluggat. Ikväll kommer Annika hit en sväng och sen blir det mer plugg. Men imorgon kommer min fantastiska bror hem, och det ska bli awesome. Efter jag har hämtat honom blir det en tripp till Ängelholm för fika med mysiga tjejer och sen är det bara ett par timmar till fredag och helg! Woho!
Helgen bjuder på en 19årsmiddag & maskerad hos Johanna på fredag. Tror det kan bli riktigt kul! Upp tidigt på lördag för nomineringsstämma och sen på kvällen blir det antagligen en favorit i repris från förra helgen!

Och återigen, det har varit vår idag. NICE!


bär denna pistolen

Dagens humör: Glad men trött och stressad.
Dagens mående:
Bra, är hungrig.
Dagens borde:
Plugga samhäll och historia.
Dagens frisyr:
Nyduschat.
Dagens smink:
Det vanliga, lite foundation - concealer - solpuder - mascara.
Dagens klädsel:
Svart klänning, svart kofta, svarta strumpbyxor, brunt skärp och vita converse.
Dagens planer: Plugga.
Dagens materiella vill ha:
En resa till solen.
Dagens fundering:
Palle påstår att det finns vibrations-trosor, stämmer det?
Dagens beroende:
Cigg.
Dagens tråkigaste: Privatjuridiken.
Dagens längtan:
London!!!
Dagens superlängtan:
Våren, solglasögon och uteserveringar.
Dagens tidning:
Sydsvenskan.
Dagens låt:
Rise Against - Hero of war


det är svårt att bevisa

Igår efter skolan blev det en supermysig fika på Tasty House med Hanna, Ida, Johanna och Tea för att fira Johanna som fyllde 19. Hanna tog bussen med mig och sen körde jag henne hem så vi fick lite extratid att prata, och när jag hade lämnat henne så åkte jag och hämta Annika. Vi hyrde en fin film och åt något konstigt godis som rimmade.

Nu sitter jag i skolan och har privatjuridik. Sen har jag psykologi, slutar 16,40 och efter det ska jag sitta på stadsbiblioteket med Caroline tills dem stänger. Jag spyr bara jag ser min "att göra-lista". Wish me luck!



Jag och Pälli i skolan.

utan dig är jag ingenting värd

13 dagar kvar till Kent.
16 dagar kvar till London.
23 dagar kvar till Påsklovet.
29 dagar kvar till Linnea.
40 dagar kvar till Rikskonferens.
100 dagar kvar till Skolavslutning.

Och däremellan - enormt mycket plugg.
Jag ska klara det!

en ny dag kommer

Nu slutade sportlovet för en halvtimme sen och jag känner ångest. Jag vill inte tillbaka till skolan och till de stora högarna av böcker. Jag har haft ett kanonlov och gårdagen toppade. Jag har inte haft så kul på länge. Middag och förkrök med Chickan och Amanda hos Anna med kortspel, 70talsmusik (90tal kanske...) och alldeles för mycket alkohol. Vidare till Barcelona där vi hade det riktigt kul. Shottade jäger, tequila och sambuca - dock inte samtidigt. Taxi hem vid 5 och då deckade jag, Chickan och Anna i en liten säng. Trång, varmt men helt ok mysigt.

Imorgon kör vi, 6 veckor till påsklov!



Amanda toppade kvällem genom att dansa in i en staty.
Första bilden är inatt när det hände.
Andra bilden är ca 12 timmar senare, hahaha.


RSS 2.0