piller, pulver och tjack

Idag är det måndag men är man positiv så är det snart fredag igen och det ser jag framemot. Gårdagen bjöd på en otrolig mysig fika med Antonia och Tilde, och idag blev det en kaffe i solskenet med Anna. Hade engelska nationella imorse som gick bra, och sedan en gosig lunch med grabbarna.
Nu är jag på min sista skiva av OC, säsong 2, och sedan ska jag ta tag i plugget - på riktigt.

Guns n Roses - November Rain

vart var du när jag dömdes?

Igår var jag och Darko bjudna på middag hos Simone och Martin. En fantastiskt trevlig kväll med monstergod lasagne och mycket skratt åt både nätter och dagar. Ikväll ska jag och mami på middag hos våra grannar och innan dess har jag planerat att få lite plugg gjort.
Det är mitten på maj, snart sommarlov och regnet bara öser ner.

Placebo - Running up that hill

livet är det elände som pågår mellan fyllorna

I onsdags blev det middag och fest i Lund och det var supertrevligt. Lite serbisk folkdans, öltävling och iskastande senare var jag hemma hos Dag som var så vänlig och öppnade sitt hem för en vilsen Malmötjej när sista tågen hade gått. Jag käkade lite alvedon till frukost och låg som ett lik i sängen hela dagen.

Idag har vi hållt på och flytta hela dagen och nu ska jag belöna mig själv med att titta på OC med Anki. Så fint av oss.

Inna - Hot (Cahill Radio Edit)

ensammast i sverige

Jag blottade mitt liv och nu är jag förbannad.
Fuck off.

Midnight Oil - Beds are burning

du är mitt havrefras

Nu är både kvalborg, valborg och finalborg över och jag kan inte bestämma mig för om det är skönt eller sorgligt att det är ett år kvar till nästa. Kul som fan hade vi iallafall och det kändes på måndagsmorgonen!

Just nu sitter jag i en minibuss med Linnea, Dag, Fredrik, Robin, Emma och Erik på väg hem från Stockholm där MUF har haft kandidatutbildning. Mycket trevligt, kreativt och framförallt väldigt lärorikt. Det bästa är att Linnea dumpade Norrland för att följa med till Skåne i ett par dagar, mjau!

Yelle - Je veus te voir
Stromae - Alors on danse

RSS 2.0