för att underlätta

Jag är stundtals en riktigt dålig bloggare. Jag glömmer bort att skriva, och när jag väl kommer ihåg det så har jag ingen inspiration alls. Det är iallafall vecka 8 vilket har inneburit sportlov hela veckan. Ett mysigt och väldigt lugnt sådant.
En liten tripp till Ängelholm, Shutter Island på bio och massvis med filmmys. Bakade våfflor med Annika i onsdags (vilket smakade himla fint) och en jättegosig stanrunda med Louise och Johanna.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Hajen och imorgon blir det party. Ibland är livet gött.


higher & halo

Denna tjejen är cp, galen, dum i huvudet, och helt fantastisk på en och samma gång. Det är inte alla som lyckas vara det, men Annika, hon klarar det. Och hon klarar det galant.

 

Tack för att du finns!

 


förtiger sanningen



Vi ses ikväll mina hjältar.

fast egendom är jord

I have learned so much from God
That I can no longer call myself
A Christian, a Hindu, a Muslim, a Buddhist, a Jew

The truth has shared so much of itself with me
That I can no longer call myself
A man, a woman, an angel or even pure soul

Love has befriended Hafiz so completely
It has turned to ash and freed me

Of every concept and image
My mind has ever known

avsedd för vuxna

Just nu sitter jag och letar billiga flygbiljetter till Frankrike. Jag funderar på att dra med Linnea ett par dagar när hon kommer ner till Malmö. Dock är det inte så lätt att hitta direktflyg utan bara massa mellanlandningar..
Nu ska jag åka och köpa semlor och sen åka och fika med farmor2.


står och väntar tyst

Jag kan ärligt säga att jag inte är någon djurvän. Jag hatar alla möjliga djur förutom typ katter. Katter är något jag avgudar och gärna hade velat vara själv, men resten av djuren har jag helst i form av päls, skinn eller kött. Min mamma däremot, hon är en helt galen djurvän. Inte nog med att vi har två katter hemma, men när jag skriker till mamma att det är en spindel i taket och att jag vill att hon dödar den svarar hon att: "Den bor ju här!".
Hon har talgbollar och fågelbon överallt i hela trädgården, hon har myggbon i varje växt vi har och nu har hon även börjat slänga ut russin till de äckliga fåglarna på uppfarten. Skönt att inte alla är som henne.

Och när vi ändå pratar om djur så vill grisen Ilijas säga hej, he he he.


i en taxi genom tunnlar

I helgen var det MUF Skånes distriktsstämma och vi har haft det jättetrevligt. Vi har diskuterat allt från försvaret och den offentliga skolan till handelsvapen och miljöpolitik, och med så duktiga och engagerade medlemmar och debattörer vi har i vårt kära förbund har diskussionerna varit enormt intressanta.
Vi valde även en ny distriksstyrelse och en ny MSU-kommitté som kommer ta oss till nya höjder och en underbar valseger den 19 september. Nu kör vi!


och jag var full och jag var dum

Jag har blivit med körkort och jag har åkt skidor för första gången i hela mitt liv, bara under denna veckan. Det är som att en helt ny värld har öppnats för mig. Och det känns helt ok faktiskt. Något annat som är mer än ok är att Linnea ska bo hos mig i fyra veckor vid April och att jag fick VG i danska.

Ibland känns det mesta faktiskt bra och ibland är just nu. Det enda jag saknar är våren, solglasögon och uteserveringar.


aldrig ensam

Jag klarade teorin. Och jag var så glad. Jag tänkte - äntligen är körkortet mitt. Yes, nu kan jag köra till farmor och fika. Jag kan köra till Vallåsen istället för åka buss med hela skolan. Jag kan köra till stämman och jag kan till och med köra till Ullared.

Sen kuggade jag uppkörningen och blev så bitter. Körkortet blev inte mitt och jag får gott sätta mig i bussen tillsammans med resten av skolan och åka till Vallåsen. Men jag har bokat ny uppkörning. Så jag kanske kan åka till farmor och fika i slutet av veckan iaf.


Du är min stjärna och jag är så glad för dig.
Snart kommer du hit <3

RSS 2.0