jesus loves me, oh yes he does


travel the world and the 7th seas

Tänk att det är nästan två veckor sen jag uppdaterade. Hmm, vad har hänt käddiwo? Jag skyller allt på skolan, har haft så vidrigt mycket nu. Religionsarbete på psykologiarbete på svenskaprov på matteprov. Håller på att spy på böcker nu men så är det väl på alla skolor.
Något annat jag spyr på är hela grejen med flyktingfrågan i Vellinge. Det är pinsamt, vidrigt och ironiskt på en och samma gång. Jag skäms för fan, och det borde Vellinge också göra.

Annars mår jag äckligt bra. Dagen har bestått av Louise, utvecklingsamtal, Helen, oxfile och nu Idol. Temat ikväll är kärlek och jag sitter här och gråter. Jag sitter och tänker tillbaka på olika relationer, vänskap som kärlek, som man har haft. Människor som har försvunnit och människor som har kommit till. Personer som har svikit och personer som jag skulle vilja ge all kärlek i hela världen.

Puss på er, ni underbara människor.

im glad i saw that

Jag är numera stolt ägare till en fin liten svart iPhone 3gs. Har ägt den i ca 60 timmar och jag kallar mig själv redan för nörd. Ligger i min säng och är äckligt nöjd med denna dagen. Jag har tagit en mysig fika med Elin, strosat runt på stan med Hanna och Johanna och haft en mysig söndagsmiddag med min familj.
Mattias Johnsson gjorde så att Djurgården får fortsätta i Allsvenskan 2010 också och jag har gett min pappa hans Fars Dag-present och han blev kanonglad. PLUS att alla killar jag ville vann tjejerna i Ensam Mamma Söker.

(Efterfest hos mammas pojke... ha ha)

Jag vill vara en av dem dära lyckliga människorna som vinner typ 100 000 i postkodlotteriet. Tråkigt att mina fina grannar inte köper lotterna då. Nu ska jag sova och imorgon är det måndag igen.

xx
Kan någon gissa vad? he he



wanna be startin something

Idag snöade det i Malmö och det gjorde mig lite smått deppig vill jag säga. Sommaren får gärna återvända, tack ska du ha vädergud. Igår var jag och Annika på This is it och hade fin ångest när vi skulle hämta bilen i garaget och det var stängt. Nu ska jag till Dockan Comedy och skratta lite och sen blir det fint plugg för hela slanten (har inte så många slantar kvar efter gårkvällens parkering).



xx

life in technicolor

Är nyligen hemkommen efter en lång dag i skolan efter lovet. Man blir nästan bortskämd när man får sova hur länge man vill och koppla bort alla rutiner.
Förövrigt är jag jävligt trött på att vara pryda och ordentliga katti. Nu ska jag spåra!



och sen tycker jag om annika väldigt mycket :)

xx

31 oktober 2009

Igår var det tre år sedan. Tre hela år sedan. Vissa dagar känns det som en evighet sen och vissa dagar känns det som igår. Vissa gånger mår jag ganska bra och tänker att det kunde inte blivit så mycket bättre än så här. De flesta gångerna mår jag värdelöst och känner mig hopplös, vidrig och idiotisk.

Igår var det tre år sedan och jag har aldrig ångrat mig så mycket som jag gör nu.
Igår var det tre år sedan och jag har aldrig tänkt på det så mycket som nu.
Igår var det tre år sedan och jag har aldrig känt så här så mycket som jag gör nu.

Jag gjorde det för dig. För alltid i mitt hjärta.


i walked this floor

Jag hade en jättemysig dag och en totally crazy night under min vistelse i Göteborg. Vad hände är frågan som många ställer sig. Vad hände INTE?
I tisdags träffade vi först Micke och Gustaf ett tag för att sedan åka hem till Kristines föräldrar och äte en god tisdagsmiddag. Efter en sjukt lång väntan på bussarna tog vi oss hem till Christian där Patrik, Roy, Johnny, Jimmy och Christian väntade och det blev en kväll/natt utan dess like. Det kan jag ju lova.

Kom hem till fina Malmö ionsdags och skulle ha en fin filmkväll med Annika. Vi hyrde film, köpte popcorn och körde hem till Patrik där han och Eddie gjorde ännu en natt till galen. I torsdags träffade jag Fredrik som var i Malmö. Vi promenerade lite i stan och sedan på kvällen var det dags för Rosa Bandet-galan. Det var väldigt trevligt och oerhört häftigt att se Percy få stående ovationer när han skänkte en miljon.

I fredags kände jag mig gammal när jag gjorde mina ärenden, så som att besöka banken - hämta kemtvätt & åka och handla. När klockan blev tre träffade jag Matilda för en matbit och sen åkte jag hem igen. Vid fem körde jag till Sturup för att hämta min fina bror som kom hem och sen när vi kom hem väntade en god familjemiddag.

xx

RSS 2.0